Жители на столичния квартал Света Троица“ са възмутени от  продължаващото

...
Жители на столичния квартал Света Троица“ са възмутени от  продължаващото
Коментари Харесай

Гневни граждани излизат на протест пред Община „Илинден”- кметът изчезнал

Жители на столичния квартал „ Света Троица “ са възмутени от  продължаващото към този момент месец неявяване на кмета доктор Емил Бранчевски от ПП-ДБ-СС. Те се заканват с митинг пред община „ Илинден “ и се чудят какво попречва новоизбраният кмет, че е липсващ при започване на мандата.

„ Утре в 9 часа ще бъда пред общината като жител и шеф на този кмет, който от 1 месец не е на работа. Ако той в 9 часа не се яви на работа, ще подам сигнали до де що има институции, че не е на работното си място, а е на друго работно (частно) място. Може ли такава отвратителна насмешка с хората, които си заплащат налозите и са дали своят вот доверие на дадения човек. Кварталът тъне в мрачевина и бедност. Някакъв подозрителен вид ни е заместник-кмет, понастоящем краткотрайно изпълняващ ролята на кмет. Какво се случва въобще в тази страна и в този регион. Отвратена съм “, написа в групата на квартал „ Света Троица “ Зина Любенова.

Длъжността кмет се извършва от заместника на доктор Бранчевски - Радослав Колев - до момента в който той бил в отпуск, настояват още консуматори в групата. Според изявления в обществената мрежа, кметът - титуляр, който е хирург към момента е в предупреждение в болница в Германия, където учи и работи.

На уеб страницата на общината написа, че доктор Емил Бранчевски от лятото на 2022 година продължава професионалното си рационализиране с магистратура по здравна политика и здравен мениджмънт, а от 2019 година е част от екипа на интернационалния обучителен център по минималноинвазивна хирургия в Хановер, Германия и от 2021 година – зам.-ръководител на международно-сертифицирания център в херниина хирургия към същия институт.

Отпуската и неналичието му от кметския стол в столичния регион „ Илинден “ му е за повторно, пишат още консуматори в групата на квартала. Те настояват, че вероятно той ще се върне на работа в кметството чак на 22 или 29 януари.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР